At have tynd mave er som at tune en Lada

Fortæl os, at vi gør det godt!

Er du til sort humor, så vil du elske asdfmovie!

På YouTube kan man finde alverdens mærkelige ting. asdfmovie er en af de ting. asdfmovie er en række små film med yderst sort humor. Vi har samlet alle asdfmovie der nogensinde er blevet lavet, plus lidt ekstra - så tjek dem ud for et godt grin!

32 skilte der viser at der er en fejl i The Matrix

Hvis du drømmer om at leve i en verden hvor du altid bare kan følge simple instruktioner, imens du tjekker din smartphone, skal du nok vente lidt - for der er stadig et par fejl der skal rettes.

13 uhyggeligt udstoppede dyr

Ideen om at tage et dødt dyr, fjerne skindet, indvoldende og udstoppe det til pynt - er i sig selv skræmmende. Men vi har fundet 13 eksempler som tager skræmmefaktoren en tand opad.

15 eksempler på mærkelig logik i videospil

Hør vi elsker videospil. De er sjove og underholdende, men indse det - alt for ofte tager folk deres realisme alt for seriøst. I dette lige galleri har vi fundet 15 klassiske eksempler på logik i videospil der slet ikke giver mening - overhovedet.

De 20 skrækkeligste ture med det offentlige

"Skån milijøet" siger de kloge. "Tag det offentlige" siger de. Men er det at redde planeten og reducere nationens afhængighed af olie virkelig det værd når man får en fremmed persons mavesved dryppende på dig?